Kendall Jenner kiakadt, amiért pattanásai miatt cikizték

Tinikora óta küzd az aknékkal a Jenner lány és bár ő a legnépszerűbb, legjobban fizetett modell, bizony még neki is okoztak önbizalomhiányt a bőrproblémák.

Több fórumon is beszélt már a témáról, a minap megrendezett Golden Globe-gála kapcsán azonban a trollok ismét rászálltak és nem győzték ócsárolni a róla készült képeket. Ugyanis hiába az álomszép Giambattista Valli estélyi, a tökéletes smink és frizura, nem terelték el a figyelmet a bőrhibákról.

BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 07:  Kendall Jenner attends The 75th Annual Golden Globe Awards at The Beverly Hilton Hotel on January 7, 2018 in Beverly Hills, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Fotó: Getty Images

Kendall persze frappáns rövidséggel reagált az őt ócsároló posztokra, egyúttal sorstársainak is üzent: “sose hagyd, hogy egy ilyen sz*rság megállítson!”

Honlapján 2015-ben is írt már róla, mennyire kellemetlenek számára az aknék és az utánuk maradt apró hegek: “Nagyon pattanásos volt az arcom mikor fiatalabb voltam, ez pedig teljesen lerombolta az önbecsülésemet – még csak nem is nagyon néztem az emberekre, mikor hozzájuk beszéltem. Kitaszítottnak éreztem magamat; amikor beszéltem, rendszerint eltakartam arcomat a kezemmel […] Még azután is, hogy javulni kezdett a helyzet, el kellett telnie egy kis időnek, hogy kibéküljek bőröm állapotával és visszaszerezzem magabiztosságomat. Megértettem, hogy ez van, akinek az élete része, de nem olyan, ami meghatározná, ki is vagy.”

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk