Húsz éve nem láttunk ilyet divatbemutatón

A ’90-es évek szupermodelljei, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Carla Bruni és Helena Christensen egyszerre léptek a Versace kifutójára, a Milánói Divathéten.

Donatella Versace fivére, Gianni Versace halálának huszadik évfordulójára szervezte meg a méltó megemlékezést: tavaszi/nyári kollekciójának bemutatója után az öt modell együtt vonult végig a kifutón, miközben George Michael Freedom száma volt hallható – amelynek klipjében anno Naomi Campbell és Cindy Crawford is szerepelt.

A tavaszi kollekció egyébként önmagában is Gianni Versace emléke előtt tisztelgett: a vibráló színeket, klasszikus Versace mintákat anno ő tervezte, most pedig Donatella a legújabb divatirányzatok szerint frissítette fel. Eredményül vérbeli nőies darabok születtek, amelyek harsányságuk mellett is erőt, magabiztosságot kölcsönöznek viselőjüknek.

A ruhákat természetesen az új generáció sztárjain is láthattuk: Gigi és Bella Hadid, Kendall Jenner, Doutzen Kroes és Candice Swanepoel mellett Kaia Gerber sem hiányozhatott az aktuális álomcsapatból, aki így első alkalommal szerepelt divatbemutatón édesanyjával, Cindy Crawforddal.

A szupermodellek alig egy percet töltöttek a kifutón (a lenti videóban 12:45-nél következnek), a performansz azonban, ahogyan csillogó, aranyszínű esélyi ruhájukban várták Donatellát, majd sétáltak vele kéz a kézben a kifutón, a divattörténet emlékezetes pillanatává vált.

Mentés

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk