György hercegnek hála, az angliai iskolások rövidnadrágban kezdik a tanévet

Vilmos herceg és Katalin hercegné négy éves fiának öltözékei szinte születésétől kezdve nagy érdeklődésre tartanak számot. Most pedig, hogy a kis trónörökös iskoláskorú lett, Anglia népe egy emberként kattant rá a témára, milyen ruhákban fog majd járni a kiválasztott intézménybe.

Az arisztokrata családok körében divatos öltözködési normán, miszerint a kisfiúk térdnadrágban járnak, mára már nem csodálkozik senki, sőt, a brit középosztály büszke szülői is rákaptak a nemesi szokásra.

Olyannyira, hogy az iskolakezdés körüli egyenruha hacacáré György herceg nadrágját sem kímélte és a hírek szerint 30%-kal ugrottak meg az elmúlt hetekben a hasonló pantallók eladási számai.

A hype nemtől független, kislányos anyukák is megrohamozták az üzleteket, a Daily Mailnek adott interjú alapján csak a George gyerekruha márka vezetői a lányka alkalmi rövidnadrágok esetén a múlt évhez képest plusz 17%-os értékesítésnövekedést köszönhettek György hercegnek. Az öltözék népszerűségének praktikus oldala is van, hiszen a kislányok sokkal kényelmesebben tudnak benne játszani, mint a rakott szoknyácskákban, nem kell folyton tűrögetni azokat.

György herceg ezen a héten kezdte meg az iskolát a neves Thomas’s Battersea intézményben, ahol a rövid nadrág az iskolai egyenruhája részét fogja képezni.

Mentés

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk