Nehéz eldönteni, mit gondoljunk Katalin hercegné kucsmaimádatáról

Zsinórban kétszer is a prémes sapkák kihalófélben lévő változatára esett a választása Anglia leendő királynéjának, ami utoljára valamikor a ’70-es, ’80-as években volt itthon is a nők első számú fejfedője a hűvös téli napokon.

Akkor még dukált hozzá a szigorúan valódi szőrme kabát is, amelyben a kor trendszetterei akár a szibériai telet is kihúzhatták volna – a látványt tekintve legalábbis, biztosan. Katalin hercegné hála az égnek ekkora túlzásokba nem esett és szövetkabáttal párosította a markáns fejfedőket.

KING'S LYNN, UNITED KINGDOM - JANUARY 07: (EMBARGOED FOR PUBLICATION IN UK NEWSPAPERS UNTIL 24 HOURS AFTER CREATE DATE AND TIME) Prince Philip, Duke of Edinburgh, Prince William, Duke of Cambridge and Catherine, Duchess of Cambridge attend Sunday service at St Mary Magdalene Church, Sandringham on January 7, 2018 in King's Lynn, England. (Photo by Max Mumby/Indigo/Getty Images)
Fotó: Getty Images

Nehéz azonban eldönteni, valóban jó-e nekünk, ha egy vájling méretű szőrrel rohangálunk a fejünkön?

Ha mégis bejön Neked az oroszos látvány és a finom meleget és puhaságot ígérő sapka, arra azért ügyelj, hogy választásod egy műszőrme darabra essen. Manapság már nagyon nem menő leölt állatok szőrébe burkolózni, ellenben a műszőrmék határozottan toplistás kedvencek a téli ruhaanyagok terén.

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk