Ők lesznek 2018 divatikonjai

Bár Kylie Jenner és Gigi Hadid népszerűsége a jelek szerint töretlen marad, nem lesz hiány új arcokban sem divatfronton.

Összegyűjtöttük, kik azok a színésznők és modellek, akiket karrierjükben (vagy épp magánéletükben) olyan magasra repített 2017, hogy idén már kikerülhetetlenül a kamerák kereszttüzében töltik életüket, stílusuk, megjelenésük pedig egyértelműen követésre érdemes.

Saoirse Ronan

A New York-i születésű, Írországban nevelkedett Saoirse még 2008-ban, 13 évesen kapta meg első Oscar jelölését a Vágy és vezeklésben nyújtott alakításáért, amelyet 2016-ban újabb követett, immár a legjobb női főszereplők között tartották számon a Brooklyn filmnek köszönhetően. Most pedig minden esély meg van rá, hogy begyűjtse 3. jelölését is –  legalábbis erre következtethetünk abból, hogy a Golden Globe-díj várományosa, amit ugyebár az Oscar-díj előfutárának is szoktak nevezni.

Ebből is látszik, a vörös szőnyeges megjelenések már a 23 éves színésznő kisujjában vannak, a következő hónapokban pedig biztos, hogy ott lesz majd minden filmes eseményen, ami számít. Stylistjának köszönhetően pedig tökéletes gardróbot sikerült összeállítania, stílusa elsőrangú inspirációforrás lehet mindenkinek, aki kedveli a lágy, romantikus és kifinomult öltözékeket.

Millie Bobby Brown

Manapság a legismertebb gyerekszínészek között tartják számon a mindössze 13 éves leányzót, aki esetében mégsem illik a képbe a “kislány” megnevezés. Legalábbis, ha a vörös szőnyeges megjelenéseit nézzük. No, nem kell megijedni, semmi közönségesség nincs a dologban, inkább csak arról van szó, hogy öltözékei rendre egyediek, legtöbbször szokatlan részleteket tartalmaznak, a játékosság pedig tökéletesen illik életkorához. Na jó, kicsit persze tol rajta felfelé, de 16-nál többnek még így sem néz ki.

A tinik körében mindenképp meghatározó stílusikonnak fog számítani, de a fiatal húszas korosztály is nyugodtan rápillanthat gardróbjára, ha némi ötletre van szüksége.

Adwoa Aboah

Az angol modell lány 2017-ben felkerült az amerikai és a brit Vogue címlapjára is, valamint a Pirelli naptárhoz is felkérték, ami igencsak felturbózta iránta az érdeklődést. Mondani sem kell, a legnagyobb divatházak mind szívesen foglalkoztatják, láthattuk már a Fendi, a Versace, a Chanel vagy Alexander Wang kifutóján is.

Magánéletét korábban nem mondhatnánk, hogy a tökéletesség jellemezte: depressziós volt, bipoláris zavarral küzdött, drogfüggősége pedig olyan súlyos volt, hogy 2015-ben túladagolás miatt kómába esett. Ezt követően azonban (úgy tűnik), sikerült kimásznia a lelki mélypontról, abbahagyta a drogozást, amivel példaként szeretne szolgálni más, fiatal lányoknak arra nézve, mindig van kiút és választási lehetőség, még a legnyomorultabb helyzetekből is. Ehhez pedig egy online platformot is létrehozott Gurls Talk néven, ami nagy népszerűségre tett szert az angol nyelvterületen.

2017-ben a brit GQ magazin az Év Nőjének választotta, 2018 pedig minden bizonnyal még nagyobb népszerűséget tartogat a számára, és ki tudja, talán filmes álmait is közelebb hozza majd.

Meghan Markle

Természetesen nem maradhat ki a listából Harry herceg menyasszonya sem. Eljegyzése óta az amerikai színésznőt korunk Grace Kelly-jeként már így is az egekig emelte az érdeklődés, pedig a májusi esküvő előkészületei csak röpke bemelegítésnek fognak tűnni ahhoz képest, micsoda figyelemre tarthat számot ezentúl, ha megjelenéséről, öltözködéséről, no meg persze magánéletéről lesz szó.

Kaia Gerber

Cindy Crawford lánya tarolt a 2018-as tavaszi/nyári divatbemutatókon, kevés, magára valamit is adó divatház volt, ami nem kérte fel, hogy lépdeljen párat a kifutóján. Bár kétségtelen, hogy anyja ismertsége sokat segített neki az indulásban, mostanra úgy tűnik, saját jogon is igényt tarthat rá, hogy a legnépszerűbb modellek között tartsák számon.

A bravúros kezdet garancia rá, hogy 2018-ban sokat fogunk még hallani róla, és ki tudja, mit tartogat a jövő a még csak 16 éves lány számára.

Alicia Vikander

A 29 éves svéd színésznő karrierje tíz éve, hazájában indult el, majd nemzetközi ismertségre 2012-ben tett szert. Az egykori balettiskola növendék pedig azóta bebizonyította, a legjobb színésznők között a helye, ezt mutatja 2016-os Oscar-díja is, amit A dán lányban nyújtott alakításáért kapott A legjobb női mellékszereplő kategóriában.

Az idei év nem akármilyen premiert tartogat a számára, ő játssza ugyanis az új Tomb Raiderben Lara Croft szerepét, amivel elkerülhetetlenül bevonzza majd, hogy mindenki összehasonlítsa az nagy előddel, Angelina Jolie-val – lehetőleg minden szempontból, ami csak létezik.

Nagy mázlinkra pedig igazán kifinomult ízlése van, vörös szőnyeges megjelenései hibátlanok és még a magánéletben sem egy balhés csaj. Nincs instás oldala, ami jól mutatja, mennyire védi privát életét, Michael Fassbenderrel még házasságukat sem kürtölték világgá – igaz, gyorsan kitudódott.

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk