Túltolta a plasztikát A farm ahol élünk egykori főszereplője

Melissa Gilbert ugyan számos filmben és sorozatban szerepelt életében, mégis a mai napig is első szerepéből, A farm, ahol élünk című sorozat főhőseként, Laura Ingallsként emlékszük rá a legtöbben. Az amerikai színésznő jelenleg 53 éves és igen kevéssé hasonlít már kislánykori önmagára, amit az évek természetes múlása mellett a meglehetősen túltolt plasztikai beavatkozásoknak is köszönhet.

NEW YORK, NY - AUGUST 14:  Melissa Gilbert discusses "If Only" with the BuiLd Series at Build Studio on August 14, 2017 in New York City.  (Photo by Roy Rochlin/Getty Images)
Melissa Gilbert (Getty Images)

Gilbertnek azonban mára elege lett a szépészeti beavatkozásokból, oylannyira, hogy mint azt egy friss interjújában elárulta: kivetette a mellimplantátumait és a Botoxszal is leállt.

Melissa Gilbert (@melissaellengilbertbusfield) által megosztott bejegyzés, Febr 1., 2018, időpont: 6:57 (PST időzóna szerint)

“Bejártam az utat, amit mindenki más is: orrplasztika, mellplasztika, feltöltések és Botox. De soha többé” – fogalmazott a színésznő, aki hangsúlyozta, hogy mostantól megpróbálja elfogadni az öregedés folyamatát.

Fox

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk