Újra divatba jön a 90-es évek rettenetes hajcsatja!

A fülgyűrű, a fodros hajgumi, a choker és az övtáska után a kilencvenes évek egyik újabb jellegzetes kiegészítője jön újra divatba.

Alexander Wang a New York-i divathéten tartott bemutatóján szorosan hátrafogott hajjal küldte kifutóra a modelljeit. Szemből ugyan nem látszik, ám egyáltalán nem mehetünk el szó nélkül amellett, hogy mivel volt hátrafogva a hajuk…

NEW YORK, NY - FEBRUARY 10:  A model walks the runway wearing Alexander Wang Fall 2018 at 4 Times Square on February 10, 2018 in New York City.  (Photo by Thomas Concordia/WireImage)
Alexander Wang divatbemutatója a New York-i divatháten (Getty Images)

Nos, íme!

Snobette (@thesnobette) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2018, időpont: 10:04 (PST időzóna szerint)

A fogas hajcsat utoljára a kilencvenes években volt trendi, igaz, azóta sem tűnt el teljesen, hiszen például zuhanyzáshoz vagy mosogatáshoz remekül össze tudtuk vele fogni a hajunkat. Most azonban a kiegészítő hivatalosan visszatért a high fashion világába és jó eséllyel belátható időn belül az utcai divatban is megjelenik majd.

VIVIAN CHEN (@vivvn.chen) által megosztott bejegyzés, Febr 11., 2018, időpont: 8:26 (PST időzóna szerint)

Mindezek fényében már csak abban reménykedünk, hogy a hajcsat kis méretű, színes verziója és vele együtt az ilyen és ehhez hasonló hajviseletek azért nem jönnek újra divatba:

Hozzászólások  ( 0 )
Még több cikk